Bogdesign · Layout

Har du brug for professionelt bogarbejde?

En flot kvalitetsbog og et vellykket bogdesign kommer ikke af sig selv. Der er utroligt mange faktorer, man bør være opmærksom på. Det kræver rutine og ikke mindst viden om typografiske do’s & don’ts. Men tro mig, det kommer med alderen – OG erfaringen … det har vi heldigvis her i huset. 

Med baggrund i forlagsbranchen har vi en solid erfaring med tilrettelæggelse af bøger og bogdesign. Både produktionsdelen og den kreative tilgang ligger på rygraden her i huset. Og kombineret med teknisk viden, en effektiv hånd på tastaturet, har det resulteret i grafisk tilrettelæggelse af adskillige bøger inden for forskellige genrer – fra start til tryk. Vi har designet, tilrettelagt, layoutet, planlagt, rettet og trykt bøger i godt 15 år.

Bogdesign består af:

  • Den grafiske opsætning – typografi, farvevalg, billedvalg, læsevenlighed.
  • Omslag – forside illustration/motiv, blikfang og klart budskab.
  • Udstyr – indbinding og papirtype.
  • Produktion/tryk.

Vores vision for bogbranchen er til stadighed at holde fast i de stolte traditioner og kvalitetssikre udgivelser med vigtige budskaber. Og selvom den digitale verden vinder mere og mere indpas i bogbranchen, så står jeg fast ved vigtigheden af, at formen styrker indholdet. For oplevelsen af at have en bog mellem hænderne – en bog, som der er kræset om, tænkt over og hvor budskabet er stærkt – kan ikke sammenlignes med de hurtige, forgængelige og ofte overfladiske budskaber man finder online. Hvis du vil fortælle noget vigtigt, så må du fortælle det med stolthed, så budskabet huskes og lever videre – det ender måske med at mennesker bliver klogere og at verden bliver et bedre sted at være (… ja ja, vi er en smule selvhøjtidelige).

Skal vi se at få lavet nogle bøger? For udover at vi kan det med bøger og bogdesign... så er det noget af det bedste, vi ved!