Grafisk kunst, plakater og postkort

Byplakater og -kort med motiver fra Præstø og omegn

Jeg designede i 2020 en serie af grafiske motiver fra Præstø og omegn. En serie, som løbende bliver udbygget.

Tanken er at sætte fokus på de smukke steder, hvor vi bor. Så vi husker at nyde og påskønne de steder, som omgiver os hver dag. Turister og feriegæster kan få gode ideer til udflugtsmål og tage et fysisk minde med hjem.

Motiverne af Præstø og omegn er indtil videre produceret som A4 plakater og som dobbeltkort i A5 med kuvert – og nu også som almindeligt postkort i A6 størrelse. Alt sammen trykt på lækkert kvalitetspapir.

 

Tjek byplakaterne ud på R.art website 

 


Designpostkort med citater, der (forhåbentlig) giver stof til eftertanke

Kortene er inspireret og udviklet gennem en årrække, og de er opstået af citater, jeg er stødt på, som har bevæget mig eller har sat mine tanker i gang.

Disse “multikort” er specialdesignet med henblik på at gøre citaterne levende med grafik og tegninger, typografi og farver, sjov og hjertevarme.

Jeg har kaldt serien for “Giv det videre”.

– Giv dem videre. Citaterne. Tankerne. Kortene. –

Hæng et på køleskabet. Giv din bedste ven det kort, han vil elske. Sæt det sjoveste i en ramme. Skriv et håndskrevet takkekort. Giv drømmene videre. Brug dem som mål for noget, du gerne vil nå.

Jeg har lagt mærke til, at designpostkortene hænger i rigtig mange hjem og på arbejdspladser rundt omkring. Ofte hænger de et centralt sted, så man ser det inden man skal ud af døren, når man står op om morgenen, ved arbejdspladsen, på køleskabet. Det er jeg inderligt taknemmelig for.

De kan kun bestilles igennem mig, eller ved at gå en tur ned i Præstø Boghandel og kigge efter postkortstativet.

Der er designet 22 forskellige kort over tiden.