Vi tilbyder en samlet løsning fra start til slut

En samlet løsning betyder, at vi hjælper med mange forskellige grafiske opgaver.
Kig nærmere nedenfor.

  Logodesign · Identitet

  Overvejer du et nyt logo til din virksomhed?

  Din virksomheds visuelle profil er den synlige del af din virksomhed. Den viser dine kunder hvem du er og hvad du sælger. Den svarer til tøjet du tager på, når du skal til et vigtigt møde.

  Læs mere

  Bogdesign · Layout

  Har du brug for professionelt bogarbejde?

  Vi har en solid erfaring med tilrettelæggelse af bøger. Vi styrer både produktionsdelen og det kreative, når det gælder grafisk tilrettelæggelse af bøger inden for alle genrer – fra start til tryk.

  Læs mere

  Tryksager · Reklame

  Er der tryk på din virksomhed?

  Vi tilbyder en samlet løsning fra start til slut og det betyder, at vi hjælper med mange forskellige opgaver. Her er en samling af produkter som vi altid kan løse.

  Læs mere

  Messemateriale

  Skal du på messe?

  Så har du sikkert brug for enten rollups, bannere, flag, skilte, visitkort, flyers til omdeling … eller noget helt andet. Vi hjælper med layout af dit messemateriale og du får det trykt og leveret lige til døren – til tiden.

  Læs mere

  Medlemsblade

  Har du brug for en fast aftale med grafiker og korrekturlæser?

  Vi hjælper jer, hvis I har brug for en samarbejdspartner til at få layoutet, korrekturlæst og distribueret jeres medlemsblad. Måske har I et blad, som skal udsendes 3, 6 eller flere gange om året. 

  Læs mere

  Undervisningsmateriale

  Holder du ofte foredrag eller underviser du?

  Så har du sikkert brug for en lind strøm af materiale til kursister eller tilhørere. Vi hjælper dig med at udarbejde og producere dette, så du kan fokusere på din undervisning. 

  Læs mere

  Illustration · Infografik

  Brug for en infografik eller en særlig illustration?

  Vores dygtige tegnere og illustratorer kan lave infografikker til din tryksag eller præsentation. Hvis du har brug for illustrationer til din bogudgivelse eller din virksomhedsfolder, så klarer vi også det.

  Læs mere

  Formidling · Tekst

  Er det med tekst noget, du helst undgår?

  Vi har fast samarbejde med kommunikationsfolk, redaktører, skribenter, journalister og korrekturlæsere, og de er DYGTIGE, hvis vi selv skal sige det. De kan levere så godt som alle tekstgenrer.

  Læs mere

  Tryk · Produktion

  Skal du have trykt dine sager?

  Der er oftest brug for et fysisk produkt – en brochure, et visitkort, en plakat… Det sørger vi selvfølgelig også for. Tryk og produktion af de grafiske materialer er en del af pakken – hvis du ønsker det.

  Læs mere

  Hjemmeside · Website

  Har du et online-visitkort?

  Online materialer kommer man ikke udenom, når man vil vise sin butik frem i dagens Danmark. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at navigere i denne ofte forvirrede jungle.

  Læs mere