Ejeren og grafikeren

Karina Rydendahl – det er mig, der står i “butikken” og mig, der ejer den.
Det er mig, der tager telefonen og besvarer din mail. Jeg er den du møder, når vi skal mødes. Hvis du vil sælge mig noget, så er det mig, du skal overtale. Det er mig, du skal sige det til, hvis hjemmesiden er i udu – for jeg er nemlig også webmaster.

Jeg er uddannet mediegrafiker med speciale i TRYKT KOMMUNIKATION og BOGPRODUKTION (2006) og er skolet i forlagsbranchen – på Unitas Forlag (nu kaldet: Eksistensen). Rydendahl Mediegrafisk blev grundlagt i 2006. I 2012 blev firmaet til min fuldtidsbeskæftigelse. 

Mange siger, at jeg er kreativ. Jeg siger bare, at jeg lever mig ind i mit arbejde.

Du kan få fat på mig på telefon: 28 40 64 46 eller mail: karina(snabela)rydendahl.net. 

Derudover om Karina – for der er også et liv ved siden af 🙂 

  • Lykkeligt gift og bosiddende i Faksinge By ved Præstø, Vordingborg Kommune
    (I foråret 2020 sprang vi ud af hamsterhjulet og ind i stråtækt bondehusidyl efter at have boet i Københavnsområdet stort set altid)
  • Mor til tre børn i alderen 18, 24 og 25 år
  • Optaget af eller engageret i havearbejde, pædagogiske værktøjer, loppefund, det lokale erhvervsliv, børnene, niecerne, sund kost og en spirituel/åndelig tilgang til livet, kunst, syltning, den lokale vinmark
  • Håbløst forelsket i Provence og det franske sprog … mad … kultur … kunst … musik …
  • Skriver og tegner med tuschpenne, når livet skal tøjles
  • Bøger … papirbøger, lydbøger, e-bøger, havebøger, kogebøger … er en stor del af hverdagen
  • Familien inkluderer også en dejlig islandsk fårehund og en langhåret hvid kat

Er der flere på kontoret?

Det har der været i nogle perioder, men nu hvor min familie og jeg har flyttet teltpælene til Præstø og bor ude på landet, så er jeg eneste fast inventar i firmaet. Jeg tager derfor heller ikke længere praktikanter, elever eller andre ind i firmaet. 

Men jeg har mange gode samarbejdspartnere og udover at samarbejde med andre grafikere, så kender jeg dygtige illustratorer, tekstforfattere, fotografer, redaktører, folk, der laver lyd og optager film med droner.

Hvor er kontoret henne?

To gange om ugen sidder jeg på kontoret i Adelgade 91 i Præstø (Den gamle sparekasse) og
resten af ugen på hjemmekontoret i Faksinge By 13 i Præstø, hvor jeg gerne tager imod anmeldt kundebesøg.

Frivilligt arbejde

I 2015-2020 har jeg været i bestyrelsen for Egedal Erhverv. Her prøvede jeg at gøre mit bedste for at gøre en forskel for det lokale erhvervsliv. Jeg var blandt andet med til at opbygge den lokale Egedal for alle messe.

Jeg var i flere år (2013-2018) også rådgiver i Iværksætterhuset, hvor jeg stillede min viden til rådighed på start-up caféer i Egedal Kommune og rundt omkring i Nordsjælland.