Ejeren og grafikeren

Karina Rydendahl – det er mig, der står i “butikken” og mig, der ejer den.
Det er mig, der tager telefonen og besvarer din mail. Jeg er den du møder, når vi skal mødes. Hvis du vil sælge mig noget, så er det mig, du skal overtale. Det er mig, du skal sige det til, hvis hjemmesiden er i udu – for jeg er nemlig også webmaster.

Jeg er uddannet mediegrafiker med speciale i TRYKT KOMMUNIKATION og BOGPRODUKTION (2006) og er skolet i forlagsbranchen – på Unitas Forlag (nu kaldet: Eksistensen). Rydendahl Mediegrafisk blev grundlagt i 2006. I 2012 blev firmaet til min fuldtidsbeskæftigelse. 

Mange siger, at jeg er kreativ. Jeg siger bare, at jeg lever mig ind i mit arbejde.

Du kan få fat på mig på telefon: 28 40 64 46 eller mail: karina(snabela)rydendahl.net. 

Derudover om Karina – for der er også et liv ved siden af 🙂 

  • Gift og bosiddende i Faksinge By ved Præstø, Vordingborg Kommune
    (I foråret 2020 tog vi den store beslutning og flyttede på landet efter at have boet i Københavnsområdet i 11 år)
  • Kører Citroën Cactus!!!
  • Mor til tre børn i alderen 14, 20 og 22 år
  • Engageret i havearbejde, i pædagogiske værktøjer, loppefund, bøger, børnene, niecerne og mindfulness-øvelser (når livet går for stærkt)
  • Håbløst forelsket i Provence og det franske sprog
  • Skriver dagbog og tegner med tuschpenne, når livet skal tøjles
  • Bøger … papirbøger, lydbøger, e-bøger, havebøger, kogebøger … er en stor del af hverdagen. Sluger gerne 40 stk. om året
  • Familien inkluderer også en dejlig islandsk fårehund, en langhåret hvid kat

Er der flere på kontoret?

Det har der været i nogle perioder, men nu hvor min familie og jeg har flyttet teltpælene til Præstø (foråret 2020) og bor ude på landet, så holder jeg lav profil for en periode. Jeg tager derfor heller ikke praktikanter, elever eller andre ind i firmaet. 

Men jeg har mange gode samarbejdspartnere og jeg kan henvise til andre grafikere, illustratorer, tekstforfattere og fotografer.

Hvor er kontoret henne?

Kontoret finder du i Faksinge By 13 i Præstø, hvor jeg gerne tager imod anmeldt kundebesøg.

Frivilligt arbejde

I 2015-2020 har jeg været i bestyrelsen for Egedal Erhverv. Her prøvede jeg at gøre mit bedste for at gøre en forskel for det lokale erhvervsliv. Jeg var blandt andet med til at opbygge den lokale Egedal for alle messe.

Jeg var i flere år (2013-2018)også rådgiver i Iværksætterhuset, hvor jeg stillede min viden til rådighed på startup caféer i Egedal Kommune og rundt omkring i Nordsjælland.