Ejeren og grafikeren

Karina Rydendahl – det er mig, der står i “butikken” og mig, der ejer den. Det er mig, der tager telefonen og besvarer din mail. Jeg er den du møder, når vi skal mødes – når jeg altså ikke har de andre med. Hvis du vil sælge mig noget, så er det mig, du skal overtale. Det er mig, du skal sige det til, hvis hjemmesiden er i udu – for jeg er nemlig også webmaster.

Rydendahl Mediegrafisk blev grundlagt i 2006.

Jeg er uddannet mediegrafiker med speciale i TRYKT KOMMUNIKATION og BOGPRODUKTION og er skolet i forlagsbranchen – på Unitas Forlag (nu kaldet: Eksistensen).

Mange siger, at jeg er kreativ. Jeg siger bare, at jeg lever mig ind i mit arbejde. Læs her, hvad de andre siger om mit arbejde.

Er der flere på kontoret?

JA! I perioder er der rigtig travlt – og ind imellem henter jeg et par ekstra kompetente hænder ind i virksomheden. Derudover er der næsten altid en praktikant eller to, en elev eller en hjælper på kontoret.

Hvor er kontoret henne?

Kontoret finder du i Egedal Centret 69 i Stenløse – i gågaden på svalegangen (1. sal), hvor jeg gerne tager imod kundebesøg.


Derudover om Karina (for der er også et liv ved siden af 🙂 )

  • Jeg er gift og bosiddende i Stenløse, Egedal Kommune.
  • Vi kører Citroën Cactus!!!
  • Jeg er mor til tre børn i alderen 12, 18 og 20 år.
  • Jeg er engageret i min have, i pædagogiske værktøjer, loppefund, bøger og mindfulness-øvelser (når livet går for stærkt).
  • Jeg er håbløst forelsket i Provence og det franske sprog.
  • Der skrives dagbog og tegnes, når livet skal tøjles.
  • Familien inkluderer også en dejlig islandsk fårehund, en langhåret hvid kat, og så holder vi høns (9 høns + 1 hane i baghaven) – Hvis man fanger mig i telefonen på en hjemmearbejdsdag, er det ikke usandsynligt at høre galen i baggrunden.

Frivilligt arbejde

I marts 2015 trådte jeg ind i bestyrelsen for Egedal Erhvervsforening. Her prøver jeg at gøre mit bedste for at involvere mig i det lokale erhvervsliv. Fx er jeg med til at planlægge og arrangereEgedal for alle messen.

Jeg har i flere år været rådgiver i Iværksætterhuset på startup caféer i Egedal Kommune og rundt omkring i Nordsjælland.