Hvad siger kunderne?

Karina har i en årrække lavet layout på Unitas' og Aros Forlags bøger. Som redaktør har det været trygt at lægge et færdigt manuskript i hænderne på hende; selv med sparsomme input fra forfatter og undertegnede har hun derudfra skabt bogens visuelle udtryk. Hun har arbejdet med almindelig tekstopsætning, men har også haft opgaver med layoutmæssigt tunge udfordringer – hver gang er opgaven løst til alles fulde tilfredshed. Både redaktør og forfatter kan have mange ideer til en bogs udtryk, men det kan være svært at sætte præcise ord på ønsker og krav til layout; her har Karina altid været iderig, lydhør, professionel og meget kvalitetsbevidst.
Niels Mose, Eksistensen
Jeg har haft fornøjelsen af sparring med Karina, og hun har hjulpet mig med grafisk løsning. Karina er en ildsjæl og en rigtig dygtig og kompetent person. Hun er dygtig til sit arbejde, og til at gribe bolde og tænke i nye løsninger, og så er hun en rigtig god netværker :-) Jeg sætter stor pris på at kende Karina, og vil glæde mig til at gøre brug af hendes evner i fremtiden også.
Pernille Bloch Madsen, VoresEgedal.dk
Karina Rydendahl er en dygtig grafiker, der har layoutet flere bøger og omslag for mit firma, Bogforlaget Frydenlund. Hun er engageret og dedikeret og forsøger at finde en unik løsning for hvert bogprojekt. Hun er hurtig til at svare på henvendelser, har fornuftige priser og overholder sine deadlines. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Karina som grafisk designer.
Vibe Skytte Christensen, Frydenlund
Jeg er perfektionist – og jeg har en ret stærk fornemmelse af, at jeg vist ikke har lignet gennemsnittet af forfattere. Karina har formået at tage forslag til såvel store som minimale justeringer med i din opsætning, så det er blevet noget ud over det sædvanlige. Det er ikke bare blevet en tegning med noget tekst proppet ind ved siden af. Der er virkelig tænkt over placeringen af teksten, så tegninger og tekst spiller sammen. Det er virkelig gennemført arbejde!
Jens Jødal, Kirketeatret
Karina Rydendahl har stået for den grafiske tilrettelæggelse af min salmesamling, Vi som er søgende, (2010) samt den store salmeudgivelse, Lysets utålmodighed (2011). Hun har formået at lave to meget smukke bøger. Ikke mindst har mange rost Vi som er søgende for dens helt særegne og unikke layout.
Karina Rydendahl er en opmærksom, æstetisk begavet og idérig grafisk designer. Det har både været en fornøjelse at arbejde sammen med hende - og at se det formfuldendte, færdige resultat.
Iben Krogsdal, forfatter og salmedigter
Karina er en ildsjæl - en super-dygtig grafiker, der både er kreativ og teknisk dygtig. Gennem mine mange år i forlagsbranchen er hun den grafiker jeg har mødt, der har vist det største talent for indlevelse - ikke alene i de bøger, hun arbejder med - men også i forfatterne og den verden bogen skal modtages i. I flere tilfælde har hendes ideer og kunstneriske evner været med til at skabe nye dimensioner og vinkler på et værk, og jeg har som hendes samarbejdspartner i en lang række bogprojekter haft stor glæde af hendes engagement, ihærdighed og varme og venlige personlighed.
Malene Michelsen, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
Samarbejdet med grafiker Karina Rydendahl omkring vores bog og cd "Gi musikken videre" har været unikt. Hun har på smukkeste vis og meget professionelt udfoldet vores ønsker og tanker omkring layoutet og ramt den stemning vi gerne vil formidle videre fra musikken og gudstjenesterne i Brorsons kirke. Hendes egne kreative idéer og egen interesse i at aflevere et gennemarbejdet og færdigt produkt gør at man som forfatter står med en udgivelse, der er endnu bedre og mere fuldendt end man kunne forestille sig fra start.
Janne Mark, forfatter og musiker

Bright Summer har haft et super godt og professionelt samarbejde med Rydendahl Mediegrafisk. Karina og hendes team har formået at puste liv i mine meget basale tegneevner og de har lavet et logo og diecut som ikke bare rammer det jeg gerne vil have, men også lagt et professionelt lag på som jeg ikke selv som nystartet har kunnet.

Niels-Erik, Brigt Summer
Skal man betro ens bog til en grafiker er det næsten som at betro sit eget barn til en anden person og det gør man ikke til hvem som helst. Men til Karina kan man gøre det, for hun tager sig af det på en nænsom og kreativ måde. Karina har stået for den grafiske tilrettelæggelse af to af mine udgivelser: Venteværelset – en døendes fortællinger om livet og Livets afslutning, pleje, behandling og omsorg.
Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet og for det fine resultat. Karina er kreativ, iderig og har en god indlevelsesevne. Jeg giver hende mine allerbedste anbefalinger.
Rita Nielsen, Diakonissestiftelsens Hospice